Site Overlay

Kraken avslører sin holdning til sannsynlig Bitcoin Cash Hard Fork

Kraken er den siste kryptokursutvekslingen som avslører sin holdning til den potensielle splittelsen av Bitcoin Cash-kjeden.

 

Børsen sier at det vil støtte Bitcoin Cash Node hvis en splittelse oppstår.

 

Hvis Bitcoin Cash ABC tiltrekker seg mer enn 10% av hashpower, vil Kraken kreditere brukere med nyopprettede mynter.

 

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

 

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

 

BCH BTC Halverende fremtid

Stor kryptovalutautveksling Kraken vil støtte Bitcoin Profit Node hvis noen BCH-kjedesplitt oppstår denne måneden. Handelsstedet vil kun kreditere brukere med Bitcoin Cash ABC hvis det klarer å tiltrekke seg bemerkelsesverdig hashing-kraft etter innføringen av en kontroversiell nettverksoppgradering 15. november.

 

Børs og andre kryptovalutaselskaper fortsetter å avsløre sine egne holdninger til enhver kommende kjedesplitt. Så langt har svarene vært varierte.

 

Nok en hard gaffel?

Kryptovalutaindustrien forventer i økende grad en annen Bitcoin Cash-kjededeling senere denne måneden. En kontroversiell og tilsynelatende marginalt støttet nettverksoppgradering truer med å lage to versjoner av Bitcoin Cash. De som står bak endringen planlegger å implementere den 15. november.

 

Oppgraderingen dreier seg om spørsmålet om finansiering av utviklere. Noen i samfunnet støtter en 8% utviklerbetaling hentet direkte fra blokkbelønninger.

 

I mellomtiden er andre uenige og resonnerer at blokkbelønning ikke skal finansiere utviklere. De som er for en hard gaffel for å få inn et innebygd utviklerfond, danner Bitcoin Cash ABC-leiren. I mellomtiden støtter de motsatte seg implementeringen kjent som Bitcoin Cash Node.

 

 

Bitcoin Cash BTC BCH

Kraken Support

Kraken er den siste børsen som kunngjør sin holdning til problemet. Markedsplassen for kryptovaluta, som nylig ble den første til å skryte av en

 

 

banktillatelse, oppgitt i et blogginnlegg at det vil støtte Bitcoin Cash Node, uavhengig av utfallet av hardgaffelen.

Børsen sier at den vil referere til Bitcoin Cash Node som „Bitcoin Cash.“ Den vil også fortsette å bruke „BCH“ ticker for implementering av fond som ikke er utvikler. Det rettferdiggjør sin holdning ved å henvise til 70% av nettverkssignaleringsstøtten for Bitcoin Cash Node versus mindre enn 1% for Bitcoin Cash ABC.

 

Kraken vil bare støtte Bitcoin Cash ABC hvis den tiltrekker seg minst 10% av den totale hashkraften til Bitcoin Cash Node. Det legger til at det kanskje ikke støtter full handel med Bitcoin Cash ABC.

 

Hvis den nye versjonen tiltrekker seg nok hashpower, vil børsen kreditere brukere som holder BCH på tidspunktet for splittelsen med et like antall Bitcoin Cash ABC. Krakens støtte kan imidlertid være begrenset til å bare tillate uttak av midler.

 

Hvis det støtter implementeringen av dev-fondet, vil det gjøre det under ticker „BAB“, og refererer til eiendelen som „Bitcoin Cash ABC.“ Børsen anbefaler at marginhandelen Bitcoin Cash lukker sine posisjoner før gaffelen.

 

Ulike utvekslinger, forskjellige svar

Som BeInCrypto rapporterte tidligere, har kryptovalutaindustriens respons på hardgaffelen vært variert. I motsetning til holdningen til Kraken, vil produsenten av Trezor-maskinvarebokjen, Satoshi Labs, støtte Bitcoin Cash ABC som standard.

 

Selskapet sier at det ikke vil ta et øyeblikksbilde av blockchain eller umiddelbart kreditere brukere med nyopprettet kryptovaluta. Imidlertid vil den overvåke alle implementeringer og kan innføre støtte senere.

 

I mellomtiden har en rekke utvekslingsplattformer uttalt at de vil ta øyeblikksbilder av brukernes saldi og kredittkontoer med eventuelle tokens som er opprettet under splittelsen. Blant dem er Binance, Huobi og OKEx.