Crypto.com kondigt Instant Cashback tot 8% aan

Na eerder dit jaar lid te zijn geworden van Visa, heeft Crypto.com haar Visa-kaartprogramma uitgebreid naar 27 Europese landen en zal ze zich binnenkort wagen aan Canada. Nu kunnen Crypto.com Visa-kaarthouders over de hele wereld genieten van tot 8% cashback op alle aankopen.

Leidend cryptocurrency betalingsplatform Crypto.com kondigde een verhoging aan van de cashback op aankopen die zijn gedaan met Crypto.com-kaarten. Volgens de officiële blog zijn de nieuwe cashback tarieven voor twee van de vijf Crypto.com kaarten geüpdatet. De nieuwe tarieven zullen op 1 oktober 2020 van kracht worden.

Bovendien zullen de kaarthouders hun cashback in hun Bitcoin System App direct ontvangen. Dit blijft geldig voor alle soorten aankopen die met de kaarten worden gedaan. Op 17 september kondigde het bedrijf aan dat Obsidian kaarthouders kunnen genieten van een cashback van 8% op al hun aankopen. Samen met dat, Frosted Rose Gold en Icy White kaarthouders kunnen 5% instant cashback krijgen voor hun aankopen.

CRO-kaarten op basis van inzet

Crypto.com Visa-kaarten zijn de meest gebruikte crypto-kaarten over de hele wereld. Deze kaarten zijn momenteel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Europa en de regio’s in Azië en de Stille Oceaan. De populariteit van deze kaarten ten opzichte van andere concurrenten wordt gedreven door het feit dat al deze vijf kaarten geen kostenkaarten zijn. Afgezien daarvan bieden deze kaarten veel extra’s. Sommige van deze perks zijn:

  • Nuljaarlijkse of maandelijkse vergoedingen
  • Geen-ontvangst van geldautomaten
  • Nulkosten voor buitenlandse transacties
  • 100% korting voor Spotify, Netflix en Amazon Prime
  • Vrije luchthaven lounge toegang voor Obsidian, Frosted Rose Gold, en Icy White kaarten

Om de Crypto.com-kaarten te krijgen, moeten gebruikers 1.000 tot 1.000.000 CRO inzetten. Op basis van het ingezette CRO-bedrag kunnen gebruikers genieten van cashback in de orde van 1-8%. Het bedrijf biedt ook een nul-inzetkaart aan. Met die kaart kunnen gebruikers echter slechts 1% cashback ontvangen.

Vorige week voegde Crypto.com het VET van VeChain toe aan de terugkerende koopfunctie. Ook is DeFi Swap onlangs gelanceerd op het Ethereum Mainnet. Gebruikers kunnen DeFi-tokens ruilen en farmen op het nieuwe platform dat wordt aangedreven door CRO, de inheemse token van Crypto.com.

Je kunt meer leren over spannende crypto-verse updates op het Altcoin Buzz YouTube-kanaal ook.

Comments are closed.